ENERGETIKAI REKONSTRUKCIÓ - Víz-gáz-fűtés-klíma szerelés,gázvezeték szerelés, gázkészülék szerelés, gázkészülékek karbantartása.

Hívjon, hogy mielőbb segíthessünk!
Papp József +36 (30) 362-0320
Hétköznap; 8.00 óra - 18.00 óra között
E-mai: jpapp@hatasfokhungaria.hu


Gázvezeték tervezés és szerelésGázvezeték tömörrététel és javításEgyszerűsített gázkészülékcsereGázkészülék szerelés és javításEgyszerűsített gázkazán csereCírkó csere, javítás és felújításFüstgáz ellemzés, CO mérésSzénmonoxid riasztó szerelésTörvény által előírt gázfelülvizsgálatVízóra tervezés és mellékmérő csereVízszerelés, vízcsap csere, kádcsereZuhanykabinzuhanyfülke szerelésFűtéskorszerüsítés, beszabályozásFűtés javítás, mosás, beszabályozás

LAKOSSÁGI- IPARI - TÁRSASGÁZI
Víz-Gáz-fűtés-Klíma-Gázkészülék szerelés
Egyszerüsített gázkészülék csere
Tartalomhoz ugrás

ENERGETIKAI REKONSTRUKCIÓ

LAKOSSÁGI ÉS TÁRSASHÁZI KAZÁNHÁZ ÉS HŐ KÖZPONT FELÚJÍTÁS, JAVÍTÁS

Hívjon Bizalommal Papp József Telefonos elérhetőségeim: +36 30 362-0320 7.00h-18.00h ig, +36 1 229-3618 18.00h-20.00h ig.


Melyek a rekonstrukcióra ösztönző legfontosabb motivációs indokok:
Talán a legfontosabbak egyike a kényszer. A 7/2006. (V.24.) TNM- rendelet tartalmazza a számítási módszert, a követelményértékeket az újonnan épülő és felújításra kerülő épületekre vonatkozóan. A 176/2008. (VI.30.) Korm. rendelet az épületek energetikai tanúsítványnak szabályai mellett az érintett épületek körét írja elő. Mindkettő európai uniós előíráson alapul, és a cél az, hogy a legnagyobb energiafogyasztású szektorban, az épületállománynál lehessen energia megtakarító intézkedéseket elérni.
Ugyanilyen fontos motiváció lehet az épület üzemeltetőjének felismerése, hogy a növekvő energiaárak, az épületüzemeltetési költségek emelkedésének hatékony ellenszere lehet ez az intézkedés. Sok esetben rövid idő alatt megterülő beruházásokról lehet beszelni, tehát gazdaságilag is megalapozottak ezek az intézkedések.
Az előforduló épület leromlott állaga amúgy is megköveteli a rekonstrukciót, ez egybeköthető az energetikai rekonstrukcióval is. Így olyan intézkedések is megtörténhetnek, amelyek önmagukban energetikailag nem eléggé hatékonyak. Általában 20–30 évenként szükséges egy épület rekonstrukciója, tehát hazánkban számos olyan épület van, amely megérett erre a feladatra.

A lakók magasabb komfortigénye.                                                                                                                                     
A lakók környezettudatos gondolkodása.
A rekonstrukciók mindegyike a következő előnyös jellemzőkkel bír:                                                  
a megrendelő igénye alapján, szakemberek által összeállított műszaki megoldás
korszerű, energiatakarékos berendezések alkalmazása
gyors szakkivitelezés dokumentált átadással, amely igazodik az intézmény működéséhez
karbantartási, üzemeltetési költségek csökkenése
a beruházást akár 100 %-ban is előfinanszírozzuk
a futamidőt a megrendelő választja ki úgy, hogy a törlesztés a lehető legkisebb saját forrást igényelje vagy akár az elért költségmegtakarításból is fizethető.
a pénzpiaci lízingkonstrukcióknál kedvezőbb pénzügyi feltételek

Fűtéskorszerűsítés
:
Szolgáltatásunk során egyénre szabott és teljes körű fűtéskorszerűsítést végzünk, amely alatt a hőforrás oldali rekonstrukciót (kazánház felújítását) és a szekunder oldali fűtéskorszerűsítést értjük. Az energetikai korszerűsítés részei az alábbiak szerint történik:                                                                                           
Kazánház korszerűsítés
Gépészeti felújítás
Meleg víz
Fűtés
Villamossági felújítás
Új kémény létesítése
Elosztóhálózat hidraulikai beszabályozásához szükséges szabályzó szelepek kiépítése.
A fűtéskorszerűsítés részeként a radiátorokat termosztatikus (hőre nyíló és záródó) szelepekkel látjuk el, szükség esetén átkötő szakaszok beépítésével. Jelentősége, hogy a rendszer automatikusan igazodik a beállított kívánt hőmérséklethez, azáltal a szelep zárja és nyitja a radiátorba érkező fűtővíz útját.
Műszaki tervezés és engedélyeztetés (kémény, gáz) elvégzése is szolgáltatásunk részét képezi

Nyílászáró csere
:
Mikor energiahatékonyságról beszélünk, akkor alatta nemcsak az energiahordozók beszerzési költségeinek minimalizálását kell értenünk, hanem szorosan kapcsolódik hozzá a megvásárolt energiák hasznosulásának fokozása is. Ez egy épület esetében abban nyilvánul meg, hogy az elégetett tüzelőanyagból mennyi hőt tudunk bent tartani, illetve mennyi hőenergia veszik el. A legnagyobb hőveszteségek az épületek határoló felületein mérhetők, amelyek közül kiemelkednek a régi, elavult és rosszul záró ablakok, ajtók.
A korszerű nyílászárókat magas hőszigetelő képesség, tartósság, könnyű szerelhetőség jellemzik. A modern nyílászárók között a legnagyobb arányt a műanyagok teszik ki, de igény esetén fából is készíthetők, azonban utóbbiak ára jóval magasabb. Emellett az üvegezések fajtái és a széles szerkezeti paletta, illetve a minőség befolyásolják még a nyílászárók árait.
Ha Ön fontolgatja lakóépületének, irodájának, műhelyének, stb. nyílászáró cseréjét, keressen bennünket és engedje meg, hogy segítsünk ebben. A meglévő ajtók, ablakok állapotának felmérése után az Ön igényeivel, a piaci lehetőségekkel összhangban közösen megtervezzük az új nyílászárókat és megrendelés esetén teljes körűen gondoskodunk a megvalósításról is.
Ne engedje ki a meleget az ablakon!

Világításkorszerűsítés
:
Előzetes felmérés, vizsgálati eredmények alapján cégünk elvégezheti a megrendelő igényéhez igazodva az üzemelő (meglévő) részleges világítás korszerűsítését, vagy belső világítás teljes körű felújítást, melynek indoka lehet a műszaki szükségesség illetve a gazdaságosság megfontolása.
Következő előnyös feltételekkel jár:
szakemberek által felmért és méretezett világítástechnika, ingyenes felmérés, ajánlat készítés
korszerű energiatakarékos lámpatestek
jobb hatásfok, kedvezőbb fényforrás avulási tényező
gyors, szakszerű kivitelezés
kivitelezés a megrendelővel egyeztetett időpontban zajlik, a bontott berendezéseket dokumentáltan átadjuk a megrendelő részére, a bontáskor keletkező károkat helyreállítjuk, az átvett állapotnak megfelelően adjuk vissza a munka területet
dokumentált átadás
leltár, kivitelezői nyilatkozat, tervezői nyilatkozat, kiviteli terv, szerelési segédlet, érintésvédelmi minősítő irat, megvilágítási mérési jegyzőkönyv
karbantartási költségek jelentős csökkenése
új lámpatestek, új fényforrások, megnövelt élettartam, 1 év garancia mind a munkára, mind a berendezésekre
finanszírozás esetén, választható futamidő, amely illeszthető a megtakarításhoz

Vissza a tartalomhoz