LAKÁS FELÚJÍTÁS - Víz-gáz-fűtés-klíma szerelés,gázvezeték szerelés, gázkészülék szerelés, gázkészülékek karbantartása.

Hívjon, hogy mielőbb segíthessünk!
Papp József +36 (30) 362-0320
Hétköznap; 8.00 óra - 18.00 óra között
E-mai: jpapp@hatasfokhungaria.hu


Gázvezeték tervezés és szerelésGázvezeték tömörrététel és javításEgyszerűsített gázkészülékcsereGázkészülék szerelés és javításEgyszerűsített gázkazán csereCírkó csere, javítás és felújításFüstgáz ellemzés, CO mérésSzénmonoxid riasztó szerelésTörvény által előírt gázfelülvizsgálatVízóra tervezés és mellékmérő csereVízszerelés, vízcsap csere, kádcsereZuhanykabinzuhanyfülke szerelésFűtéskorszerüsítés, beszabályozásFűtés javítás, mosás, beszabályozás

LAKOSSÁGI- IPARI - TÁRSASGÁZI
Víz-Gáz-fűtés-Klíma-Gázkészülék szerelés
Egyszerüsített gázkészülék csere
Tartalomhoz ugrás

LAKÁS FELÚJÍTÁS

TELJESKÖRŰ LAKÁSFELÚJÍTÁS MINDEN EGYKÉZBEN!

Komplett lakásfelújítást, szobafestés, mázolás, tapétázás, villanyszerelés, vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés, fürdőszoba felújítás, válaszfal építés, vakolás, gipszkartonozás, burkolás, parketta csiszolás, parketta csere, tisztasági festés, színváltás, galéria építést. A berendezést, megmaradó felületeket óvjuk, letakarjuk, és a munkálatokat minden esetben alapos takarítással fejezzük be. Előzetes állapot felmérés, szaktanácsadás, költséghatékony megoldások, rugalmasság és kiszámíthatóság jellemzi munkáinkat. Cégünk vállal felújítást- átépítést, de részfeladatokban is állunk szíves rendelkezésükre. Pl.: ha csak villanyszerelőt keres, vagy csak a fűtését szeretné korszerűsíteni, természetesen értéknövekedés nélkül elvégezzük a felújítás részfeladatait is.

Célzott tevékenységünk sokrétű, vállalunk napi- heti- havi takarítást, állagmegőrző kivitelezéseket, elektromos (alumínium) hálózatok felújítását (legtöbbször falfelület- felújítással egybekötve), de eseti megbízásokban is partnerek vagyunk (hőszigetelés, homlokzat- felújítás, lépcsőházak, közlekedők felújítása, rekonstrukciója stb), valamint havidíjas átalány- szerződések műszaki tartalommal való feltöltését is. Kérjenek időpontot, árajánlatot bátran!

Cégünk működése alatt szekcionáltan szakosodott a kis-, közép- és nagykereskedelmi egységek átépítési, átalakítási, vagy kialakítási kivitelezésekre. Tudjuk, hogy ez egy különleges szegmens, hiszen a működő vagy a bevezetett boltok, szórakozóhelyek, éttermek, bárok, plázák üzletei, éttermei, magán-orvosi rendelők, kiskereskedelmi élelmiszerboltok stb életében meghatározó tényező egy felújítás, átépítés, arculatváltás, vagy újonnan nyíló egységek esetén a mihamarabbi nyitás, vagy a legrövidebb idejű zárva tartás. Tevékenységünk során, országszerte számos ilyen típusú munkát végeztünk sikeresen, nem kis logisztikai feladatsorozatot megoldva, így a tulajdonos nem esett el napi forgalmaitól, csak a legkevesebb szükséges ideig tartottuk zárva kereskedelmi egységét, rendelőjét.

Csapataink minden kapcsolódó szakmában felkészülten, éjjel-nappal folyó munkavégzésre berendezkedve, kitolt munkaidővel foglalkoztatva érkeznek, előzetesen alaposan megszervezett rendszerben dolgozva használnak ki minden percet a folytonosság és hatékonyság érdekében, természetesen oly módon, hogy a mennyiség ne menjen a minőség kárára. Speciális esetekre, előre nem kalkulálható eseményekre is felkészültek vagyunk, így a határidők a munkáink 95%-ánál betartottak, melyet a volumenhez mérten jelentős kötbér- kötelezettség vállalásával nyomatékosítunk. Csak a nagyhorderejű körülmény- változások vagy igény- módosítások jelenthetnek tartam- növekedést!Vissza a tartalomhoz