TÁRSASHÁZI GÁZSZERELÉS - Víz-gáz-fűtés-klíma szerelés,gázvezeték szerelés, gázkészülék szerelés, gázkészülékek karbantartása.

Hívjon, hogy mielőbb segíthessünk!
Papp József +36 (30) 362-0320
Hétköznap; 8.00 óra - 18.00 óra között
E-mai: jpapp@hatasfokhungaria.hu


Gázvezeték tervezés és szerelésGázvezeték tömörrététel és javításEgyszerűsített gázkészülékcsereGázkészülék szerelés és javításEgyszerűsített gázkazán csereCírkó csere, javítás és felújításFüstgáz ellemzés, CO mérésSzénmonoxid riasztó szerelésTörvény által előírt gázfelülvizsgálatVízóra tervezés és mellékmérő csereVízszerelés, vízcsap csere, kádcsereZuhanykabinzuhanyfülke szerelésFűtéskorszerüsítés, beszabályozásFűtés javítás, mosás, beszabályozás

LAKOSSÁGI- IPARI - TÁRSASGÁZI
Víz-Gáz-fűtés-Klíma-Gázkészülék szerelés
Egyszerüsített gázkészülék csere
Tartalomhoz ugrás

TÁRSASHÁZI GÁZSZERELÉS

.TÁRSASHÁZI GÁZSZERELÉS.ÉS GÁZIPARI MŰSZAKI - BIZTONSÁGI FELÜLVIZSGÁLAT


A HATÁSFOK HUNGÁRIA Kft. legfőbb tevékenysége a gázszerelés, ezen belül kiemelve a gázbevezetéssel kapcsolatos ügyintézéseket. Ha egy társasház gázszerelés ügyében kéri a szakemberek segítségét, a folyamatot tervezéstől a kivitelezésen át, egészen a MEO átadásig felügyelik. Régi gázvezeték korszerű műszerekkel történő szivárgás-ellenőrzése is elérhető. Egy társasházban az összes lakó érdeke az, hogy az épület, ahol él, minden szempontból biztonságos legyen, ezért nem elhanyagolható az épület folyamatos karbantartása. Ennek legegyszerűbb módja a rendszeres ellenőrzés, amelyet a HATÁSFOK HUNGÁRIA Kft. hozzáértő, társasház gázszerelés terén jártas szakemberei végeznek el. A legmodernebb technológiát alkalmazva hamar kiderül a gázvezeték meghibásodása, és láthatóvá válik a potenciális veszélyforrás.  A gázvezeték szivárgása az egyik legelterjedtebb probléma, ennek vizsgálatát is igényelheti a HATÁSFOK HUNGÁRIA Kft -tól, korrekt áron. Amennyiben az egész társasház gázszerelés elvégzését igényeli, a mérés díjtalanul történik. Ha a társasház gázszerelés ügyében együttesen lép, például az elöregedett gázvezetékek cseréjét illetően, nagyobb biztonságban tudhatja családját, gazdaságosabbá válik az otthoni gázhasználat, valamint az ingatlan értékét is növeli a hibátlanul működő gázvezeték-rendszer. A HATÁSFOK HUNGÁRIA Kft. számtalan társasház gázszerelés terén támasztott igényét elégítette ki maradéktalanul, rövid határidővel. A hosszú évek során megszerzett tapasztalatnak, valamint a legújabb eljárások alkalmazásának köszönhetően a szerelő gárdának nincs lehetetlen. Legyen szó kisebb meghibásodás javításáról, vagy vezetékek megrongálódásának korrekciójáról vagy teljes társasházi gázszerelésről, a munka garantáltan elkészül biztonságosan, a lehető legnagyobb körültekintéssel. Ha a társasház gázszerelés teljeskörű lebonyolítását kéri, bátran a HATÁSFOK HUNGÁRIA Kft.-ra bízhatja a gázszolgáltatónál történő engedélyeztetéstől
kezdve, az utolsó szépészeti simításokig.


Kazánok, Kazánházak És Hőközpontok Tervezése, Telepítése, Üzemeltetése, Karbantartása, Felügyelete

Hívjon Bizalommal Papp József Telefonos elérhetőségeim: +36 30 362-0320 7.00h-18.00h ig, +36 1 229-3618 18.00h-20.00h ig.

Gázszerelés során szakképzett gázszerelőink a meghibásodott gázvezetéke, gázkészülék, gázrendszer tervezésében, javításában, szerelésében, cseréjében, bekötésében, ügyintézésben, hitelesítésében nyújtanak szakszerű segítséget. Teljes körű ügyintézés rövid határidővel, hitelesítéssel és anyag beszerzéssel! Munkánkra teljes körű garanciát vállalunk. Minden elvégzett munka után a kiszállás díjtalan! Az Önök által kiválasztott termék a legalacsonyabb piaci áron kerül beszerzésre.

Vállaljuk meglévő társasházak, szállodák, áruházak, ipari létesítmények és középületek kazánházi rekonstrukciójának gépészeti tervezését. Meglévő, elavult kazántelepek helyére telepítendő korszerű, kiváló hatásfokon üzemelő berendezésekkel energiát takarít meg és egyúttal óvja a környezetét is. A gazdaságos üzem folytán a beruházási költsége pár éven belül megtérül.kezdve, az utolsó szépészeti simításokig.


Tisztelt üzemeltető, közös képviselő!

Ön nyilván tudja, azért csak a pontosítás miatt itt is megismételjük, hogy:A teljes gázhálózatot csatlakozó (méretlen) 10 - fogyasztói (mért) 5 éveként, a (gázkészülékek) 5 évenként és az ipari (gázkészülék) évente kötelező állapotvizsgálatot végeztetni. E nélkül, például kár esetén, a biztosításukat nem tudják érvényesíteni.
A vizsgálatot nálunk is megrendelheti a +36-30-3620320 as telefonszámon!

A középületek gázfogyasztását általában egy ipari gázórával mérik. Ezek a gázórák a valós gázigénynél általában lényegese nagyobb lettek tervezve. A gázszámláik tartalmazzák az alapdíjat, és a fogyasztott gázmennyiséget. Az alapdíj a gázóra kapacitásához kötődik, ezért javasolt a gázigény átszámítása, a gázóra esetleges cseréje, amivel tetemes költséget lehet megtakarítani. Tapasztalataink szerint, a legkisebb óracsere esetén is ez minimum 400 000 Ft/ év megtakarítástól indul. Ha biztos akar lenni benne, hogy az Önök gázórája megfelelő méretű, és nem fizet- e túl sok alapdíjat, akkor egy gázhálózat állapotvizsgálata keretében ezt pluszban díjmentesen ellenőrizzük. Vállaljuk nagykonyhák, éttermi technológiák telepítését, felújítását, korszerűsítését is.

Társasházak gázhálózatainak műszeres Gázipari Műszaki-Bíztonsági felülvizsgálata:
A belvárosi épületek nagy részében városi gázra szerelt gázvezetéket találhatunk. Ezek a gázvezetékek menetesen vannak szerelve, ami azt jelenti, hogy a rendszer idomokkal van összerakva kenderes tömítéssel (kóccal). A városi gáz esetében ez nem volt probléma, mert a városi gáz vizes volt, aminek hatására a kender megdagadt és így a tömítés hatásfoka megfelelő volt. Az 1970-es években a szolgáltató át állt földgázra. A földgáz nem vizes ezért a kender nem kapott nedvességet így ez kiszárad és nem tömít rendesen. A szivárgás így keletkezik. A nyomás alatt lévő gázvezetékekben 25 – 30 mbar nyomással szolgáltat a szolgáltató. Ha ilyen kis nyomáson szivárgás keletkezik, akkor ezek a vezetékek egy nyomáspróbát nem bírnák ki, mert ezt 500 mbar vagy 1500 mbar nyomáson végzik. Egy társasházi gázvezetékkel, ha nincs probléma, akkor a Fővárosi gázművek nem foglalkozik azzal milyen szerelési technológiával van szerelve a gázvezeték. Ezzel ellentétben, ha bármilyen jellegű hiba alakul ki, akkor már előírják a mai szerelési technológia alkalmazását vagy is az egybe függő hegesztett tömör gázvezetéket. A belvárosi épületekben, ha még nem cseréltek vezetéket az elmúlt 5-10 évben, akkor nagy a valószínűsége, hogy városi gázra szerelt vezetéket találunk. A másik lehetőség, esetleg ha a 60-as 70-es években cserélt, részben hegesztett és menetes kötésekkel összerakott, nem megfelelő korrózió elleni kezeléssel ellátott, vezetéket találunk. Ezeken a régi vezetékeken sokszor találunk szivárgást esetekben ömlést. A társasházak kezelőjének és ingatlan tulajdonosoknak törvény szabályozza, hogy az ingatlanban a csatlakozói gázvezetékek állapotát minimum ötévente ellenőriztesse. Társaságunk vállalja a gázvezetékek műszeres felülvizsgálatát. Ezen szolgáltatás része az alapvezeték és felszálló vezetékek állapotának ellenőrzése és a menetes kötések műszeres vizsgálata majd a mérési jegyzőkönyv kiállítása.

A műszeres felülvizsgálat menete:
A gázvezetéken történő bármilyen változtatáshoz szükséges jogosítványokkal rendelkezünk, valamint a Magyar Engedélyezési kormányhivatal szerelői jegyzékében szerepelünk. Gázvezeték és gázkészülék szerelési tevékenység jogosultságunk:
"Papp József G/003803/2014. Gázvezeték és gázkészülékszerelő Mester, Gázipari Műszaki - Biztonsági Felülvizsgáló "
A gázvezeték műszeres vizsgálatát az Önök által jelzett időpontban végezzük el, hogy a lakók otthon tartózkodása biztosított legyen.Vissza a tartalomhoz