Központi porszívó - Víz-gáz-fűtés, vízszerelő, fűtésszerelő, gázszerelő Budapest és vonzáskörzetében egész évben minden nap! 25 év tapasztalat, hatékony munkavégzés! Kérjen egyéni ajánlatot!

Hatásfok Hungária Kft.
Iroda: 1117 Budapest
Fehérvári út.33/b
Papp József +36 (30) 992-9798

Víz, Gáz, Fűtés, Klímaszerelés, Duguláselhárítás
Lakossági - Társasházi És Ipari Épületgépészeti szerelés
Tartalomhoz ugrás
Duguláselhárítás

Központi porszivó rendszerek tervezése, szerelése és forgalmazása +36 (30) 992-9798!

Küldjön egy alaprajzot, és mi ingyenesen megtervezzük rendszerét!
Önnek nem kell az anyagkigyüjtéssel bajlódnia. Mi megoldjuk!

Központi porszívó szerelés, tervezés, telepítés, javítás, alkatrész, nagykereskedelem
Központi porszívók többféle változatban, különböző tudással. Központi porszívó takarító készlet, minden feladatra, eltérő felszereltséggel. Bútorba építhető szemétlapát adapter, morzsaszívó az egyszerű konyhai takarításhoz. Fali csatlakozó elszívó szelep, a központi porszívó rendszer fontos része. Ezekbe dughatjuk a 9 méter hosszú porszívó gégecsövet. Hasznos tartozék, a gardrób kefe, a kandalló tisztító, a radiátor reluxa tisztító, amit szintén a központi porszívó rendszerhez csatlakoztathatunk.

Így működik a hibátlan rendszer
Alacsony zajterheléssel dolgozik, csak a csövet kell mozgatni, ami kényelmes, a használt levegőt nem fújja vissza a légtérbe, ezért tökéletesebben portalanít
csökkenti az allergiás panaszokat, kevesebb ürítéssel jár, nincs porzsák, nem kell rendszeresen új porszívót venni a régi helyett, sőt, akár évtizedekre letudhatja a porszívó gondját, központi porszívó előnyeivel új komfortszinre emeli lakása kényelmét. Könnyű vele dolgozni, tovább marad portalan a lakás, és nem zavarja meg a csendespihenőt sem.
Vízszerelés, Gázszerelés, Gázkészülék csere, Gázipari műszaki-biztonsági felülvizsgálat, Fűtésszerelés, Klímaszerelés, Hővisszanyarős szellőztetés szerelés, Központi porszívó szerelés, Légtechnika szerelés.
Cégjegyzék szám: 01-09-972809
Adószám: 23589722-2-43
Otp Bank: 11722003-20164887
Cím: 1222 Budapest, Alsó Sas utca.21
2011 Hatásfok Hungári Kft. Minden jog fenntartva
Vissza a tartalomhoz